Iphone X in Hand Mockup app v8.png
Voor onze chauffeurs
Wie zijn wij?

NEXTdriver is een Delfts bedrijf met als doel om mobiliteit veiliger en duurzamer te maken door onze kennis op het gebied van menselijk gedrag en technologie met elkaar te combineren. Dat doen we door professionele chauffeurs op een innovatieve, datagedreven manier te coachen waarbij de privacy van de chauffeur gewaarborgd blijft.

Hoe werkt het?

Op basis van de gegevens die door onze experts zijn verzameld, ontvang je wekelijks een rapport over je rijprestaties via de NEXTdriver-app. Daarnaast zie je je verbetering in de loop van de tijd, gepersonaliseerde uitdagingen voor extra motivatie en hoe het gaat met je collega's. Onze professionele coaches staan ​​via de app in contact om je feedback te geven en je te begeleiden bij het verbeterproces.

Hoe ondersteunen we chauffeurs

Door NEXTdriver te gebruiken, leer je veiliger en duurzamer te rijden dan ooit tevoren. We geven je niet alleen de kans om professioneel te groeien en een positieve impact te hebben op de omgeving om je heen, maar we maken je werk ook leuker door een gezonde competitie tussen jou en je collega's te koesteren.

FAQ
Read FAQ in English
 
Contact
Jurriaan 500.png

Heeft u vragen over NEXTdriver? Of wilt u meer weten over de mogelijkheden? Stel uw vragen gerust aan Jurriaan! 

Bedankt voor uw bericht! We sturen zo snel mogelijk een antwoord.