Reduceer uitstoot. Nul ongelukken. Blije chauffeurs.

Gebruik de technologie van morgen, verbeter het rijgedrag vandaag
bouncing arrow - compressed.gif

Onze missie ...

Het goederenvervoer over de weg is van vitaal belang voor ons leven en onze economie. De sector veroorzaakt echter een aantal negatieve neveneffecten. Elk jaar komen in de Europese Unie meer dan 4000 mensen om het leven bij ongevallen met vrachtwagens*. De transportsector draagt negatief bij aan de klimaatverandering door meer dan 14% van de totale uitstoot te produceren**. Voor NEXTdriver zijn deze cijfers onaanvaardbaar.

Om ze te voorkomen, kijken we bij NEXTdriver naar menselijk gedrag. Doordat te combineren met onze expertise op het gebied van technologie geloven we dat we een verschil kunnen maken. Onze missie is het elimineren van onveilig rijgedrag, het minimaliseren van het aantal verkeersongevallen en het verminderen van de totale uitstoot van operationele bedrijfsvoertuigen.

Dit bereiken we door professionele chauffeurs op een innovatieve, data-gedreven manier actief te coachen. Om erachter te komen wat er achter NEXTdriver schuilgaat, raden wij je aan contact met ons op te nemen om een volledig overzicht te krijgen van onze aanpak en gebruikte technologieën. 

 

... en samen kunnen we het bereiken

Coachings partners

Om de standaard en effectiviteit van de NEXTdriver coaching continu te verhogen, werken we samen met experts op het gebied van mobiliteit, onderwijs en logistiek.

Onderzoeks partners

Om ervoor te zorgen dat NEXTdriver een positieve invloed heeft op het wegverkeer en het milieu, werken we samen met toonaangevende onderzoeksinstituten en overheden in Nederland.

Overige partners

Om de impact van de NEXTdriver te maximaliseren, werken we samen met verzekeringsmaatschappijen, tussenpersonen en andere organisaties die zich richten op de transportsector.

 
Team photo - compressed.jpg

Ons team

Sinds 2018 is NEXTdriver uitgegroeid tot een team van veertien personen. Samen hebben we meer dan  40 jaar ervaring in het rijgedrag. Ieder van ons heeft een unieke expertise die ons dichter bij ons doel brengt. Het verkeer veiliger en duurzamer maken. 

Klinkt dat als een match? We zijn altijg op zoek naar slimme en getalenteerde mensen om onze missie mee voort te zetten! 

Een team met ervaring

Guido Sluijsmans

CEO

Jasper Pauwelussen

CTO

Francisca Mestre

Data specialist

Ralph Vermeer

Sales

Catja Roggema

Customer success intern

Fotis Paraschiakos

Developer

Thom Hubers

CIO

Pavlo Bazilinskyy

Director of data sciences

Adél Beatrix Tancsik

Software developer

Jakub Grabmuller

Business developer

Hylke Martens

Marketing

Bas Oppenheim

Human factors & Coach

Wim Nienhuis

NEXTdriver Ambassador

Nino Geisterfer

Sales intern

Jurrian Lijftogt

Coach