Samenwerking met evofenedex

NEXTdriver is per 1 oktober een samenwerking gestart met evofenedex, het netwerk van Nederlandse handels- en productiebedrijven met een logistieke of internationale operatie. Vanwege onze samenwerking is er voor de leden van evofenedex een pilot aanbieding beschikbaar.

In de transportwereld zijn afspraken gemaakt over het terugdringen van CO2-uitstoot. Van de logistiek wordt, naast de afspraken in het klimaatakkoord, gevraagd om ieder jaar 2% hogere efficiency te behalen, wat ook positieve gevolgen heeft voor de CO2-uitstoot. Evofenedex ondersteunt haar leden in deze uitdaging met advies en inzicht. Door middel van NEXTdriver wordt deze ondersteuning versterkt.


Leden van evofenedex profiteren van een speciale NEXTdriver pilot-aanbieding. Leden mogen voor twee maanden NEXTdriver uitproberen. Daarbij kunnen tot tien chauffeurs gebruik maken van de app, inclusief rijgedragcoaching voor in totaal €295,- (geldend voor reeds aangesloten FMS-providers). Gedurende de pilot ervaren de chauffeurs de coaching van NEXTdriver en krijgen ze direct inzicht in hun rijgedragverbetering. De onderneming (en haar management) ziet de impact daarvan op het brandstofverbruik en de CO2-uitstoot.

Wanneer je na de pilot kiest voor een jaarcontract, dan komen de kosten van de pilot te vervallen.


Meer informatie over de samenwerking via Jasper@nextdriver.nl of neem contact met ons op via het contactformulier

33 weergaven