NEXTdriver start pilot met Albert Heijn


Guido en Jasperzijn enthousiast over de nieuwe pilot met Albert Heijn
We verwelkomen nieuwe NEXTdrivers van Albert Heijn bij onze rijgedragcoaching

NEXTdriver is een samenwerking aangegaan met Albert Heijn. In de pilot met NEXTdriver worden AH-bezorgers wekelijks gecoacht op veilig en duurzaam rijgedrag. Naast een veiligere verkeersdeelname van de bezorgers kan de aanpak van NEXTdriver ook een hoger veiligheidsbewustzijn en een reductie in de CO2-uitstoot opleveren.


In juni is op twee locaties een pilot met NEXTdriver gestart om de bezorgers te ondersteunen bij het rijden. NEXTdriver geeft persoonlijke coaching aan bezorgers en biedt een schaalbare oplossing voor rijgedragcoaching. NEXTdriver maakt daarvoor gebruik van de data die Webfleet Solutions inwint via de boordcomputers in de bezorgvoertuigen.


Wekelijks krijgen de bezorgers de scores op hun rijgedrag teruggekoppeld. Die kunnen ze voor of na hun ritten bekijken. Dat gaat via de app in hun handheld device. NEXTdriver coacht de bezorgers vervolgens via de ‘in-app chat’.


Tijdens de pilot worden met het projectteam van Albert Heijn continu aannames gevalideerd om te toetsen welke waarde NEXTdriver realiseert voor de bezorgers en voor Albert Heijn.


Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen van NEXTdriver?

👇 Schrijf je in voor onze nieuwsbrief 👇


88 weergaven