NEXTdriver finalist van nationale verkeersveiligheidsprijs

26 November is het zover. Dan kiezen de deelnemers aan het nationaal verkeersveiligheidscongres 2020 (NVVC2020) de winnaar van de nationale verkeersveiligheidsprijs 2020. NEXTdriver is een van de drie finalisten en heeft eerder de meeste stemmen ontvangen in de categorie ‘risico’s in beeld’.


Deze prijs is een initiatief van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat, SWOV, Veilig Verkeer Nederland en de ANWB. De prijs wordt tweejaarlijks uitgereikt.


Ondertussen blijft het team van NEXTdriver de veiligheid op de weg verbeteren door chauffeurs individueel en op een constructieve manier te coachen. Een aanpak die zeer nauw aansluit op de risicobenadering van het Strategisch Plan Verkeersveiligheid. Lees hier het volledige verhaal: https://lnkd.in/ecutXDY

Op 26 november 2020 zal het NVVC online plaatsvinden en alle deelnemers aan het congres roepen we natuurlijk op om op NEXTdriver te stemmen. Speciaal voor de finale is een filmpje opgenomen van alle finalisten, die je op de website terug kunt vinden. Hieronder vind je onze pitch.

Meer weten over de slimme coachingoplossing voor uw chauffeurs? Plan een gesprek met een van onze experts.

46 weergaven