NEXTdriver in 2021 te gast bij BNR Nieuwsradio!

Zoals we al besproken in eerdere blogposts, richt NEXTdriver zich op het verbeteren van het rijgedrag van de chauffeur door middel van gerichte coaching en feedback waardoor veiliger en zuiniger rijgedrag behaald kan worden. Daar gaan we dan in 2021 ook weer mee door, de transportsector zal aankomend jaar zeer waarschijnlijk weer aantrekken na de dip van 2020 en dat geeft kansen!


Door middel van technologie en data wordt het in 2021 steeds gemakkelijker om taken van de fleetmanager en of de chauffeur te versimpelen, zo ook bij NEXTdriver door middel van het gebruik van slimme technologie. We voorkomen schade, leed en overmatig brandstofverbruik resulterende in kostenbesparing en een reductie in CO2 uitstoot bij onze klanten.


NEXTdriver is laatst uitgenodigd bij The Green Quest (een radioprogramma op BNR) om onze missie te vertellen en uit te leggen hoe we onze impact op Nederland vergroten. Samen met onze partners rijden er nu enkele honderden chauffeurs met de NEXTdriver toolbox waardoor ze niet alleen 3 tot 8% brandstofkosten (het economisch rijden van weleer) besparen maar ook de veiligheid van de chauffeur en omgeving verhogen.

Guido Sluijsmans (CEO, NEXTdriver) legt uit bij The Green Quest dat door middel van een wekelijks coachingsmoment er gedragsveranderingen zijn te zien bij chauffeurs die NEXTdriver gebruiken. In de mobiele applicatie kan een chauffeur zijn of haar wekelijkse scores zien op gebieden zoals uitrollen, harde rembewegingen en toerental management. De feedback wordt altijd op een constructieve manier gegeven, een tip en een top noemen we dat. Op deze manier kunnen we chauffeurs en vloot managers helpen, geld besparen en gemotiveerd houden!


In het fragment benoemt Guido verder ook dat de NEXTdriver methode effectiever lijkt te zijn dan verplichte trainingen aan te bieden aan chauffeurs, de prestaties met NEXTdriver lijken op de lange(re) duur beter aan te houden.

Samen kunnen we de Nederlandse Transport- en Logistieksector veiliger, efficiënter én duurzamer maken.

Het fragment is terug te luisteren op Spotify, de BNR app, Itunes, RSS Feed maar natuurlijk ook gewoon in deze blogpost.

Ben je geïntereseerd geraakt in de mogelijkheden die NEXTdriver kan bieden voor jou transportonderneming? Neem dan contact met ons of bereken je mogelijke besparing door middel van onze calculator.


Mocht je up to date gehouden willen worden over onze voortgang? Schrijf je dan in voor de NEXT nieuwsbrief door middel van het inschrijformulier op de footer (de onderkant) van de website of door met onze chatbot te spreken.

54 weergaven