De Expertise van THAR

THAR en NEXTdriver werken nu alweer een tijdje samen, maar wat doet THAR nou precies en hoe kan jij als transportondernemer daar gebruik van maken? Om duidelijker te maken wat onze NEXTdrivers hebben aan onze fantastische partners hebben we een gezamenlijke blogpost geschreven.

Bij THAR maken we online leren leuk en toegankelijk voor iedereen en we richten ons specifiek op organisaties in en rond de logistieke sector. Deze sector is namelijk onderhevig aan veel veranderingen en ontwikkelingen, wat bij zowel THAR als NEXTdriver gezien wordt als een kans. Daarom ondersteunen we juist deze organisaties met het vinden, creëren, uitzetten, en onderhouden van juiste leeroplossingen.


Hoe wij dit doen? Door middel van ons eigen THAR leerplatform. Op dit leerplatform biedt THAR naast het zelf ontwikkelde grote opleidingsaanbod en mogelijkheden voor maatwerk, ook gebruiksvriendelijke en eenvoudige online leeromgevingen aan waardoor e-learning voor iedereen bereikbaar wordt. Door samen te werken met diverse specialisten in het vakgebied biedt THAR een compleet pakket van diensten aan. Een complete leeroplossing voor organisaties in de logistieke sector om zo schoner te rijden, een veiligere rijstijl te bevorderen bij de chauffeurs en nog veel meer!


Het zelf ontwikkelde opleidingsaanbod groeit gestaag door en THAR is constant in de weer om relevant cursusmateriaal te creëren en up-to-date te houden. We nemen feedback ter harte en ontwikkelen in een rap tempo naar een steeds completer aanbod. We houden er dan ook van als jullie met feedback en op of aanmerkingen komen, op deze manier kunnen wij een nog betere leeromgeving aanbieden.


Ook wat betreft het geleverde maatwerk is THAR uniek. Of het nu gaat om het maken van een onboarding voor nieuwe medewerkers, het op maat maken van een open assortiment opleiding, of een volledig nieuw maatwerk project, THAR zal altijd zowel vooraf, tijdens als achteraf meedenken over hoe de gekozen leeroplossing het beste tot zijn recht komt.

Medewerkers voelen zich daarnaast ook in no-time thuis in de THAR leeromgeving.

Dit komt mede door de gebruiksvriendelijke en eenvoudige kenmerken van het platform, maar ook doordat het in huisstijl is van het bedrijf waarvoor de chauffeurs werken.

Inloggen op het portaal is altijd mogelijk. Dus ook thuis of onderweg! Het platform is namelijk ook zeer geschikt voor mobiele apparaten. Mocht er onverhoopt iets niet lukken met inloggen? Dan biedt de online en telefonische helpdesk uitkomst.

Team THAR staat altijd voor je klaar.

Benieuwd naar de projecten die THAR heeft uitgevoerd? Kijk op de website voor een overzicht van de projecten waarmee THAR bezig is geweest.

23 weergaven