De effectiviteit van NEXTdriver rijgedrag coaching

Met een team vol techneuten en analysten is het natuurlijk vanzelfsprekend dat we de effectiviteit van onze NEXTdriver coaching ook analytisch hebben getoetst op significante verbeteringen. Deze analyse laat een mooi resultaat zien en dat delen we natuurlijk graag.


We hebben een statistische analyse uitgevoerd op de resultaten van onze rijgedragcoaching bij de professionele chauffeurs van onze klanten. Hierbij hebben we een sterk significante verbetering gevonden op het rijgedrag. Van dit rijgedrag waren stationair draaien en uitrollen (anticiperen) het meest verbeterd. Niet geheel toevallig waren dat ook de zaken waar met de coaching uitdrukkelijk naar gekeken is en waar veel chauffeurs nu ook meer bewust op zijn gaan letten.


We hebben vanaf begin dit jaar een structurele verbetering gezien van het rijgedrag en tot wel een 8% reductie in brandstof. Een aantal klanten geeft daarbij aan dat ze ook het aantal schades hebben zien verminderen. En misschien wel het belangrijkste: ook de chauffeurs zelf zijn heel positief over NEXTdriver en zijn nu bewust bezig met hun rijgedrag.
20 weergaven