BAS Group & NEXTdriver gaan samen verder

Een tijdje geleden deelden we op de NEXTdriver blog het feit dat we samen met BAS Group een Pilot waren gestart om te onderzoeken wat voor voordelen de NEXTdriver oplossingen voor BAS Group mogelijk zouden maken. De vorige blogpost kan hier gevonden worden en legt uit wat deze mogelijke voordelen zijn.

We zijn bij NEXTdriver dan ook trots en blij om weer een nieuwe klant te verwelkomen na het afronden van een succesvolle pilot.

Vrachtwagens van BAS group
Vrachtwagens van BAS Group

BAS Group biedt een totaal pakket aan voor vrijwel alles omtrent logistieke processen, waarin zelfs een aparte consultancy tak aanwezig is. De sectoren waarin de BAS group zich specialiseert (zowel transport als opslag) zijn de volgende:

Samen met BAS Group willen wij verder te groeien naar een duurzame en vruchtbare samenwerking met meer chauffeurs waarin nog meer partijen en vervoerders logistiek ontzorgd kunnen worden. Binnen NEXTdriver vinden we het dan ook fijn om te zien dat de BAS group zich bezig houdt met het Succesvol Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen waarbij in 2019 een score van 92% werd behaald. We zijn er zeker van dat we dit jaar samen met BAS Group een nog hogere score kunnen bereiken.


Samen zijn we op weg naar veiliger, schoner en efficiënter rijden in 2021.

Contact opnemen met BAS Group voor logistieke oplossingen? Doe dat dan via deze link. Contact opnemen met NEXTdriver om te kijken hoe we samen schoner, veiliger en efficiënter kunnen rijden? Doe dat dan via onze Chatbot of door middel van het Contactformulier.

27 weergaven