3 nieuwe klanten bij NEXTdriver

Na een korstondige periode met sneeuw, ijs, ijzel en oponthoud hebben we goed nieuws te vermelden!


NEXTdriver gaat verder met maar liefst 3 klanten na succesvolle pilots te hebben afgerond met de eerder besproken deelnemers in onze blogposts. Deze blogposts zijn te vinden onder het kopje: Pilots & Clients

G. de Bruyn aan het werk
Transportbedrijf G. de Bruyn hard aan het werk in de ijzige omstandigheden afgelopen week.
Een pilot duurt ongeveer 2 tot 3 maanden om de (toekomstige) gebruikers: 1. de tijd te geven om met het NEXTdriver platform aan de slag te gaan en eraan te wennen. 2. om meetresultaten van voor én na het gebruik van de NEXTdriver oplossing te vergaren.

We willen immers geen appels met peren vergelijken maar aan de hand van de data een gebruikersspecifiek voorstel neerleggen waar de besparing ook daadwerkelijk behaald wordt.

Zo gaan we data naar inzage, wat een veelvoorkomende uitdaging is in de huidige transportwereld. Iedereen kan grote bakken met datasets vergaren, maar wat kan jij er eigenlijk zelf als gebruiker mee? Ook moet het niet teveel tijd kosten om al die data te begrijpen, een inzicht waarmee we bij NEXTdriver dagelijks aan de slag zijn. Hoe maken we die inzichten en geleerde lessen duidelijk op een informatieve en overzichtelijke manier voor het management, de coaches en de chauffeurs? Aangezien dit genoeg stof is voor een compleet nieuwe blogpost schuiven we dit onderwerp dan ook door naar een volgende blogpost; stay tuned dus!


Wie zijn dan de 3 partijen waarmee NEXTdriver samen is gaan werken? Per bedrijf komt er een klein overzicht met specialisaties inclusief een link naar de website van de genoemde partij. Welkom bij NEXTdriver!


Jan Brouwer & Zn. Transport

Specialisatie

Internationaal Transport (voornamelijk Benelux & Duitsland)

Kraanverhuur

Bouwmaterialenvervoer

Machines

Halffabricaten

Speciaaltransport met bijzondere afmetingen of gewicht

 

Oldenburger Transport

Specialisatie

Transport van en naar Zwitserland, Oostenrijk & Scandinavië

Gevaarlijke stoffen

Stukgoed

Geconditioneerd transport

 

Breedijk Transport

Specialisatie

Autotransport

Koeltransport

Speciaaltransport met bijzondere afmetingen of gewicht

 

We wensen alle drie de partijen vele fijne kilometers toe en kijken ernaaruit om samen schoner, veiliger en efficiënter te rijden. Samen groeien we naar een nog betere transport- en logistiek sector toe.


Ook interesse gekregen in een Pilot met NEXTdriver en de bijbehorende mogelijkheden die daarbij komen kijken? Neem dan contact met ons op of vraag zelf een van onze huidige klanten om hun ervaringen.


Voor een (vooralsnog) klein overzicht van onze huidige klanten, klik hier.

36 weergaven