Pilot

Nog niet zeker over het effect van rijgedrag coaching? Probeer het!

Weet je nog niet zeker of je eigen bedrijf baat kan hebben bij rijgedragcoaching? Daarom hebben we onze NEXTdriver Pilot in het leven geroepen, zo is het mogelijk om risicoloos en voor zeer lage kosten eerst te proberen voordat de knoop doorgehakt moet worden.
We coachen vijf van je chauffeurs gedurende drie maanden om de impact op de duurzaamheid en veiligheid van de vloot te meten.

Aan het einde van de pilot ontvang je een gedetailleerd rapport met de resultaten en beslis je of je NEXTdriver verder wil implementeren.

Pilot

Ontdek de mogelijkheden van NEXTdriver in je eigen bedrijf​ in 3 maanden met  5 chauffeurs

Evaluatie van de rijervaring

Meten van het rijgedrag

(1 maand baseline, 2 maanden coaching)

Rapport over de rijverbeteringen

Brandstofverbruik analyse

eenmalig

€ 495,-

Korte intake

 
 

1

Korte intake

Starten met een pilot is heel eenvoudig!

We plannen een kort intakegesprek om het bedrijf beter te leren kennen en uit te zoeken hoe we je het meest efficiënt kunnen ondersteunen.

Op basis van de behoeften selecteren we de juiste vorm van de pilot en maken we een koppeling met je huidige fleet management systeem. Binnen twee weken kunnen we aan de slag!

fleet - compressed.png

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit assortiment continu uit.

Staat het gebruikte FMS systeem er niet bij? Neem contact met ons op, wij zullen de mogelijkheden onderzoeken.

Webfleet logo
Astrata logo
Transics a WABCO company logo
Trimble logo
Rietveld logo
Data2Track logo
Fleetboard logo
Addsecure logo
Ctrack by Inseego
logiapp.png

2

Meten van het rijgedrag

We beginnen met het meten van het rijgedrag van de vloot, zonder enige tussenkomst. Op die manier creëren we een betrouwbaar meetpunt.

Week 1 - 4

Week 5 - 12

Voor het tweede deel van de test selecteer je vijf chauffeurs, die gecoacht zullen worden door de NEXTdriver-oplossing. Wij vergelijken hun vooruitgang voortdurend met de rijprestaties van de rest van je vloot. Op die manier kunnen we de impact van NEXTdriver op het rijgedrag identificeren.

NEXTdriver mobiele app

3

Rapport over de rijverbeteringen
Driver improvement.jpg

Rapport

Op het einde van de Pilot ontvang je een overzichtelijk rapport met een gedetailleerd overzicht van de vooruitgang van de chauffeurs tijdens de testperiode en de implicaties die dat heeft.

Rijgedragfactoren

NEXTdriver houdt rekening met factoren zoals snelheidsovertredingen, remmen, toerental, gebruik van cruise control, en andere factoren. Onderzoek heeft aangetoond dat deze factoren een cruciale impact hebben op de verkeersveiligheid en het brandstofverbruik. 

4

Brandstofverbruik analyse

Analyse

Door de prestaties van de door NEXTdriver gecoachte chauffeurs te vergelijken met die van anderen, zien we hoe de verbetering in rijgedrag zich vertaalt in brandstofverbruik. Op basis daarvan kunnen we de verwachte besparingen nauwkeurig inschatten.

Operationele kosten verlagen

Het brandstofverbruik kan oplopen tot een derde van de operationele kosten van transportbedrijven. Daarom leggen we de nadruk op het zo veel mogelijk terugdringen ervan. Meestal bereiken we een reductie tussen de 3-8% over het gebruik op lange termijn.

Fuel consumption - NL.jpg

5

Evaluatie van de rijervaring
delivery driver_burned.png

Evaluatie

De positieve ervaring van chauffeurs is van vitaal belang om de beste coachingsresultaten te leveren. Daarom onderzoeken we hun mening over NEXTdriver aan het einde van de pilot. Vonden ze onze aanpak nuttig? Hebben ze een verandering in het eigen rijgedrag opgemerkt? Zouden ze NEXTdriver willen blijven gebruiken? Wat zouden ze anders willen zien?

Wij ondersteunen chauffeurs

NEXTdriver is ontworpen met de chauffeurs in gedachten. Ons hoofddoel is hun veiligheid op de weg te verbeteren en hun professionele groei te ondersteunen, zonder inbreuk te maken op hun privacy en manier van werken.

Ontdek vandaag nog je besparingsmogelijkheden