NEXTdriver

Dé toolbox voor bedrijven met eigen rijgedrag coaches

Werken rijgedrag coaches bij het eigen bedrijf op de meest efficiënte manier? NEXTdriver is ontworpen om hen te ondersteunen door de juiste tools en inzichten te bieden. Op die manier wordt je wagenpark optimaal gecoacht naar een hoger veiligheidsniveau, een grotere brandstofefficiëntie en een lagere milieu-impact.

 

Om aan de specifieke behoeften van je bedrijf te voldoen, bieden we NEXTdriver aan in Standaard pakket met de mogelijkheid om Extra´s toe te voegen. 

 

De bovenstaande prijzen zijn de basisprijzen zoals we ze communiceren tot 150 chauffeurs.

Extra´s

Extra functies om je coaches te ondersteunen en om je chauffeurs te motiveren

Prijs op Afspraak

Chauffeur beloningsprogramma

Coach support

2-maandelijks coach overleg

Jaarlijkse chauffeurs challenge

Tachograaf data koppeling

Tachograaf informatie & scores voor je coaches

Standaard

Het NEXTdriver pakket voor iedereen om mee te beginnen

€ 10,-

chauffeur / maand

exclusief aansluitkosten 

Management Portal

Fleet data koppeling

Rijgedrag informatie voor je coaches

Chauffeurs app (iOS / Android)

Coaching Portal

Whatsapp integratie

Technische support

 
NEXTdriver Eenvoudige koppeling
Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heb je geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van de boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. De meeste wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat het door jouw gebruikte systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Mobiele motivatie
001-analytics.png

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

003-quality.png

Beloningen voor extra motivatie

De app beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en nog veel meer om het beste uit jezelf te halen.

Managers ontzorgen

Vooruitgang volgen

Als manager krijg je toegang tot de NEXTdriver Management Portaal, waar de algemene voortgang van het wagenpark zichtbaar is. Zo kan je eenvoudig de ontwikkeling van het rijgedrag van je chauffeurs volgen en besluiten te ondersteunen door je te richten op de relevante gegevens.

Focus op het grote geheel

De NEXTdriver Management Portaal bied je inzicht in de voortgang van uw gehele chauffeursgroep. Door niet de individuele chauffeursscores te tonen, versterken we de vertrouwensrelatie met je chauffeurs en creëren we een veilige leeromgeving, terwijl we jou voorzien van de inzichten die er wel toe doen.

NEXTdriver Management Portal
En deze aanpak loont!

NEXTdriver werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. 

 

Door het positieve effect op de brandstofkosten heeft u de kostprijs voor NEXTdriver er al snel meer dan 6x uit (Uitgaande van een 5% besparing met 1500 km per week). Dit wordt alleen maar beter als u daarnaast ook nog eens het effect meeneemt op ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en negatieve publiciteit.