NEXTdriver

Dé oplossing voor bedrijven met of zonder eigen rijgedrag coaches

Geen professionele rijgedrag coaches in dienst? Dan mis je kansen op het gebied van brandstofefficiëntie, de veiligheid en de tevredenheid van de chauffeur.


Met NEXTdriver coachen we chauffeurs continue om efficiënter en veiliger te rijden met behulp van toonaangevende tools. Leun achterover, kijk hoe je vloot presteert en profiteer van bovengemiddelde besparingen! Heb je zelf wel coaches in dienst? Het is ook mogelijk om met je huidige coaches NEXTdriver te gebruiken, neem hiervoor verder contact met ons op.

 

Om aan de specifieke behoeften van je eigen bedrijf te voldoen, bieden we NEXTdriver aan door middel van een Standaard pakket met de mogelijkheid om Extra´s toe te voegen.

 

De bovenstaande prijzen zijn de basisprijzen zoals we ze communiceren tot 150 chauffeurs.

Extra´s

Extra functies om chauffeurs nog meer te ondersteunen en te motiveren

Prijs op aanvraag

Tachograaf data koppeling & analyse

Management overleg per kwartaal

Jaarlijkse chauffeurs challenge

Chauffeur beloningsprogramma

Tachograaf coaching van je chauffeurs door onze rijgedrag coaches of eigen coaches

Management Portal

Fleet data koppeling

Coaching van je chauffeurs door onze rijgedrag coaches of eigen coaches

Chauffeurs app (iOS / Android)

Whatsapp integratie

Standaard

Het coachings pakket voor iedereen om mee te beginnen

chauffeur / maand

exlusief aansluitkosten

Vanaf € 11,-

Chauffeurs Q&A support (email / Whatsapp)

 
NEXTdriver Eenvoudige koppeling vrachtauto
Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heb je geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van de boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. De wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat je FMS systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Webfleet logo
Astrata logo
Transics a WABCO company logo
Trimble logo
Rietveld logo
Data2Track logo
Fleetboard logo
Addsecure logo
Ctrack by Inseego
Logo van LogiAPP
Mobiele motivatie
001-analytics.png

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

003-quality.png

Beloningen voor extra motivatie

De app beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en nog veel meer om het beste uit jezelf te halen.

NEXTdriver mobiele app
NEXTdriver Persoonlijk contact en coaching
Persoonlijk contact en coaching

De chauffeurs krijgen persoonlijke coaching van onze coaching experts, die rekening houden met hun specifieke voortgang en kansen. Zo krijgt elke chauffeur specifieke inzichten en advies om zijn/haar rijgedrag te verbeteren. Daarnaast kan iedere chauffeur eenvoudig via de app contact opnemen met de coaching experts als ze vragen of opmerkingen hebben. 

Managers ontzorgen

Vooruitgang volgen

Als manager krijg je toegang tot de NEXTdriver Management Portaal, waar de algemene voortgang van het wagenpark zichtbaar is. Zo kan je eenvoudig de ontwikkeling van het rijgedrag van je chauffeurs volgen en besluiten te ondersteunen door je te richten op de relevante gegevens.

Focus op het grote geheel

De NEXTdriver Management Portaal bied je inzicht in de voortgang van de gehele chauffeursgroep. Door niet de individuele chauffeursscores te tonen, versterken we de vertrouwensrelatie met je chauffeurs en creëren we een veilige leeromgeving, terwijl we jou voorzien van de inzichten die er wel toe doen.

NEXTdriver Management Portal
En deze aanpak loont!
NEXTdriver Aanpak loont

NEXTdriver werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. Door het positieve effect op de brandstofkosten heb je de kostprijs voor NEXTdriver er al snel meer dan 6x uit (bij 5% besparing voor 1500 km per week). Dit wordt alleen maar beter als je daarnaast ook nog eens het effect meeneemt op ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en negatieve publiciteit.