NEXTdriver

Dé toolbox voor bedrijven met eigen rijgedrag coaches

Werken rijgedrag coaches bij uw bedrijf op de meest efficiënte manier? NEXTdriver is ontworpen om hen te ondersteunen door de juiste tools en inzichten te bieden. Op die manier wordt uw wagenpark optimaal gecoacht naar een hoger veiligheidsniveau, een grotere brandstofefficiëntie en een lagere milieu-impact.

 

Om aan de specifieke behoeften van uw bedrijf te voldoen, bieden we NEXTdriver aan in drie verschillende pakketten: Basic, Standard en Professioneel.

De bovenstaande prijzen zijn de basisprijzen zoals we ze communiceren tot 150 chauffeurs.

Standaard

Het NEXTdriver pakket voor iedereen om mee te beginnen

€ 10,-

chauffeur / maand

Management Portal

Fleet data koppeling

Rijgedrag informatie voor je coaches

Chauffeurs app (iOS / Android)

Coaching Portal

Whatsapp integratie

Technische support

Extra´s

Extra functies om je coaches te ondersteunen en om je chauffeurs te motiveren

Vanaf extra € 2,50

chauffeur / maand

Chauffeur beloningsprogramma

Coach support

2-maandelijks coach overleg

Jaarlijkse chauffeurs challenge

Tachometer data koppeling

Tachometer informatie & scores voor jouw coaches

 
Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heeft u geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van uw boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. Uw wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat uw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Mobiele motivatie

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

Beloningen voor extra motivatie

De app beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en nog veel meer om het beste uit jezelf te halen.

Managers ontzorgen

Houd de vooruitgang bij

U krijgt inzicht in de vooruitgang van uw gehele chauffeursgroep. Door de individuele scores van chauffeurs niet te tonen, versterken we de vertrouwensband met uw chauffeurs en bent u geen tijd kwijt aan het bestuderen van alle details.

Beloningen voor extra motivatie

U krijgt inzicht in de vooruitgang van uw gehele chauffeursgroep. Door de individuele scores van chauffeurs niet te tonen, versterken we de vertrouwensband met uw chauffeurs en bent u geen tijd kwijt aan het bestuderen van alle details.

En deze aanpak loont!

NEXTdriver werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. 

 

Door het positieve effect op de brandstofkosten heeft u de kostprijs voor NEXTdriver er al snel meer dan 6x uit (Uitgaande van een 5% besparing met 1500 km per week). Dit wordt alleen maar beter als u daarnaast ook nog eens het effect meeneemt op ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en negatieve publiciteit.

  • LinkedIn
  • Facebook
  • Instagram

Copyright © NEXTdriver - alle rechten voorbehouden

WHAT´S NEXT?!

Blijf bij de tijd met het maandelijks nieuws, inzichten, en product verbeteringen