Hoe werkt het background - compressed.jp

Een persoonlijke aanpak die werkt voor uw onderneming

Eenvoudige koppeling vrachtauto
Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heeft u geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van uw boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. Uw wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service en de bijbehorende rijgedragcoaching!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat uw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Webfleet logo
Astrata logo
Transics a WABCO company logo
Trimble logo
Rietveld logo
Data2Track logo
Fleetboard logo
Addsecure logo
Ctrack by Inseego
LOGIAPP logo
bouncing arrow - compressed.gif
Mobiele motivatie
Analytics

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

Quality

Beloningen voor extra motivatie

De mobiele applicatie beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en doe mee om het beste uit jezelf en je collega's te halen.

Scores iPhone X_iphone12black_portrait.png
Persoonlijk contact en coaching
Persoonlijk contact en coaching

De chauffeurs krijgen persoonlijke coaching van onze coaching experts, die rekening houden met hun specifieke voortgang en kansen. Zo krijgt elke chauffeur specifieke inzichten en advies om zijn/haar rijgedrag te verbeteren. Daarnaast kan iedere chauffeur eenvoudig via de app contact opnemen met onze coaching experts bij vragen of opmerkingen.

Managers ontzorgen

Vooruitgang volgen

Als manager heb je toegang tot de NEXTdriver Management Portaal, waarin de algemene voortgang van het wagenpark zichtbaar is. Zo kan je eenvoudig de ontwikkeling van het rijgedrag van de chauffeurs volgen en je besluitvorming ondersteunen door je te richten op de relevante gegevens.

Focus op het grote geheel

De NEXTdriver Management Portaal bied je inzicht in de voortgang van de gehele chauffeursgroep. Door de individuele chauffeursscores niet te tonen, versterken we de vertrouwensrelatie met je chauffeurs en creëren we een veilige leeromgeving, terwijl we de manager voorzien van de inzichten die er echt toe doen.

NEXTdriver Management Portal
En deze aanpak loont!
NEXTdriver aanpak loont

NEXTdriver coaching werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig en consistent te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. Door het positieve effect op de brandstofkosten heeft u de abonnementskosten voor NEXTdriver er al snel uit (Return on Investment in minder dan 1 maand). Dit wordt alleen maar beter als u daarnaast ook nog eens de effecten meeneemt op de ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en mogelijke negatieve publiciteit.