Een persoonlijke aanpak die werkt voor uw onderneming

Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heeft u geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van uw boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. Uw wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat uw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Mobiele motivatie

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

Beloningen voor extra motivatie

De app beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en nog veel meer om het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijk contact en coaching

De chauffeurs krijgen persoonlijke coaching van onze coaching experts, die rekening houden met hun specifieke voortgang en kansen. Zo krijgt elke chauffeur specifieke inzichten en advies om zijn/haar rijgedrag te verbeteren. Daarnaast kan iedere chauffeur eenvoudig via de app contact opnemen met de coaching experts als ze vragen of opmerkingen hebben. 

Managers ontzorgen

Houd de vooruitgang bij

Als manager krijgt u toegang tot het NEXTdriver dashboard, waar de algemene vooruitgang van uw chauffeursgroep helder inzichtelijk is. Op deze manier worden de rijdgedragingen van uw chauffeurs duidelijk.

 Focus op het grote plaatje 

U krijgt inzicht in de vooruitgang van uw gehele chauffeursgroep. Door de individuele scores van chauffeurs niet te tonen, versterken we de vertrouwensband met uw chauffeurs en bent u geen tijd kwijt aan het bestuderen van alle details.

 
En deze aanpak loont!

NEXTdriver werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. Door het positieve effect op de brandstofkosten heeft u de kostprijs voor NEXTdriver er al snel meer dan 6x uit (bij 5% besparing voor 1500 km per week). Dit wordt alleen maar beter als u daarnaast ook nog eens het effect meeneemt op ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en negatieve publiciteit

Begin vandaag nog met besparen

Copyright © NEXTdriver - alle rechten voorbehouden

Privacybeleid

Gebruiksvoorwaarden