Hoe werkt het background - compressed.jp

Een persoonlijke aanpak die werkt voor uw onderneming

Eenvoudige koppeling vrachtauto
Eenvoudige koppeling

Met NEXTdriver heeft u geen nieuwe onderdelen nodig. We gebruiken de Fleet Management Service-data van uw boordcomputers, die bijna iedere transportwagen al ingebouwd heeft. Uw wagens bevatten dus al de juiste onderdelen voor de NEXTdriver coaching service!

Partners Fleet Management Systemen

NEXTdriver integreert automatisch met de onderstaande Fleet Management Systemen. We breiden dit continu uit. Staat uw systeem er niet bij? Neem dan contact met ons op.

bouncing arrow - compressed.gif
Mobiele motivatie
Analytics

Iedere week inzicht in hoe de chauffeur heeft gereden. Met uitgebreid persoonlijk advies voor iedere chauffeur volgens beproefde feedbackmethodes.

Wekelijkse scores

Quality

Beloningen voor extra motivatie

De app beloont prestaties. Ontvang prijzen voor speciale prestaties, daag collega's uit, en nog veel meer om het beste uit jezelf te halen.

Persoonlijk contact en coaching
Persoonlijk contact en coaching

De chauffeurs krijgen persoonlijke coaching van onze coaching experts, die rekening houden met hun specifieke voortgang en kansen. Zo krijgt elke chauffeur specifieke inzichten en advies om zijn/haar rijgedrag te verbeteren. Daarnaast kan iedere chauffeur eenvoudig via de app contact opnemen met de coaching experts als ze vragen of opmerkingen hebben. 

Managers ontzorgen

Vooruitgang volgen

Als manager krijg je toegang tot de NEXTdriver Management Portaal, waar de algemene voortgang van het wagenpark zichtbaar is. Zo kan je eenvoudig de ontwikkeling van het rijgedrag van je chauffeurs volgen en besluiten te ondersteunen door je te richten op de relevante gegevens.

Focus op het grote geheel

De NEXTdriver Management Portaal bied je inzicht in de voortgang van uw gehele chauffeursgroep. Door niet de individuele chauffeursscores te tonen, versterken we de vertrouwensrelatie met je chauffeurs en creëren we een veilige leeromgeving, terwijl we jou voorzien van de inzichten die er wel toe doen.

NEXTdriver Management Portal
En deze aanpak loont!

NEXTdriver werkt, en dat is zichtbaar in onze resultaten. Door chauffeurs langdurig te blijven coaches, bereiken we een aanhoudende verbetering in hun rijgedrag. Door het positieve effect op de brandstofkosten heeft u de kostprijs voor NEXTdriver er al snel meer dan 6x uit (bij 5% besparing voor 1500 km per week). Dit wordt alleen maar beter als u daarnaast ook nog eens het effect meeneemt op ondershoudskosten, ongelukken, verkeersboetes en negatieve publiciteit